Επιστροφή
Αναζήτηση 
Τρίτη 19 Μάρ 2024
Eurosign
Μενού
Είσοδος Χρήστη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο δικτυακός τόπος του Αβδού: Μερικές οδηγίες προς ναυτιλομένους...

Ο Αϊ Γιώργης στις Μελανιές

 
Mes-avdou: Μερικές οδηγίες προς ναυτιλομένους Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η mes-avdou   
21.09.04
Καλώς όρισες στο νέο δικτυακό τόπο του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αβδού. Μην παραλήψεις να κάνεις εγγραφή σαν μέλος του site. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιλογή "αναζήτηση" με λέξεις κλειδιά και να πάρεις μέρος σε συζητήσεις και ψηφοφορίες. Στην πρώτη σελίδα, στα "Τελευταία Νέα", εμφανίζονται, συνοδευμένα με εικονίδια, τα σημαντικότερα από τα τελευταία άρθρα και ανακοινώσεις. Μπορείτε να ανατρέξετε σε άλλα άρθρα, νέα ή παλιότερα, από το "Μενού" στο "Σύλλογος Αβδού" όπου θα βρείτε τις ανακοινώσεις του Συλλόγου μας και στο "Αβδού" όπου θα βρείτε άρθρα μελών για ποικίλα θέματα...

Ο δικτυακός τόπος του Αβδού!

- Μερικές οδηγίες προς ναυτιλομένους...

Καλώς όρισες στο δικτυακό τόπο του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αβδού. Μην παραλήψεις να κάνεις εγγραφή σαν μέλος του site. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιλογή "αναζήτηση" με λέξεις κλειδιά και να πάρεις μέρος σε συζητήσεις και ψηφοφορίες.

- Στην πρώτη σελίδα, στα "Τελευταία Νέα", εμφανίζονται, συνοδευμένα με εικονίδια, τα σημαντικότερα από τα τελευταία άρθρα και ανακοινώσεις. Μπορείτε να ανατρέξετε σε άλλα άρθρα, νέα ή παλιότερα, από το "Μενού" στο "Σύλλογος Αβδού" όπου θα βρείτε τις ανακοινώσεις του Συλλόγου μας και στο "Αβδού" όπου θα βρείτε άρθρα μελών για ποικίλα θέματα.

- Στις "Συζητήσεις" μπορείτε να λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση ή να ανοίξετε ένα καινούριο θέμα συζήτησης. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβετε μέρος στις συζητήσεις είναι να εγγραφείτε σαν μέλος του mes-avdou.gr.

- Στις "Συνδέσεις" θα βρείτε παραπομπές για άλλους δικτυακούς τόπους. Μπορείτε να προτέινετε μια νέα παραπομπή, αρκεί να έχετε εγγραφεί σαν μέλος του mes-avdou.gr.

- Στην "Φωτογραφική μνήμη" μπορείτε να δείτε πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες. Για να ανεβάσετε δικές σας φωτογραφίες, θα πρέπει να τις στείλετε στο e-mail του συλλόγου (επωνύμως) συνοδευμένες από τον τίτλο τους και μικρή περιγραφή.

Αν έχεις παρατηρήσεις για το site στείλε μας το μήνυμά σου στο ds@mes-avdou.gr.

Τελευταία ανανέωση ( 14.06.06 )
 
©2001 - 2004, mes-AVDOU, All Rights Reserved.
WebSite Created and Hosted by metrovista.creative.media, Heraklion.