Επιστροφή
Αναζήτηση 
Τετάρτη 08 Φεβ 2023
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Μενού
Είσοδος Χρήστη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο δικτυακός τόπος του Αβδού: Μερικές οδηγίες προς ναυτιλομένους...

Ο Αϊ Γιώργης στις Μελανιές

 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΑΒΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Εκτύπωση E-mail
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΒΔΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Γράφει ο/η ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ   
16.12.10

 Αγαπητοί συγχωριανοί και συγχωριανές

Το φετινό εορταστικό πρόγραμμα της ΚΡΗΤΗ TV θα πραγματοποιηθεί στο χωριό μας και θα έχει ως τίτλο «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΑΒΔΟΥ». Στην ουσία πρόκειται για ένα αφιέρωμα, το οποίο έχει ως στόχο να καταγράψει την ιστορία, τη ζωή, τους ανθρώπους του χωριού και φυσικά τα ήθη και τα έθιμα στη συγκεκριμένη περιοχή την περίοδο των Χριστουγέννων.

Το γύρισμα της εκπομπής θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις πρώτες βραδινές ώρες. Θα περιλαμβάνει μικρά θεματικά ρεπορτάζ για τον Στέφανο Ξανθουδίδη και το ομώνυμο μουσείο, την ιστορία του χωριού, τα γλυκά των εορτών και γενικότερα τις παραδόσεις που τηρούνται από τους κατοίκους όπως παραδοσιακά κάλαντα κτλ.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχει ενεργά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος. Η επιτυχία όμως της όλης διοργάνωσης θα κριθεί και από τη δική σας παρουσία. Κάποια από τα ρεπορτάζ που έχουν προταθεί μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθούν εφόσον εκείνη την ημέρα υπάρχει αρκετός κόσμος στο χωριό.

Πρόκειται για τα εξής:

- Κάλαντα από τα παιδιά

- Κάλαντα του Συλλόγου

- Τα γυρίσματα που θα γίνουν στα καφενεία του χωριού.

To πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί βρίσκεται υπό διαμόρφωση με τη συνάδελφο και παρουσιάστρια της εκπομπής Αναστασία Μπιτζιλέου. Τα τρία παραπάνω γυρίσματα θα γίνουν όλα το μεσημέρι και είναι καθοριστικής σημασίας αφού θα προβάλλουν προς τα έξω την εικόνα ενός ζωντανού χωριού, (που δεν «νεκρώνει» το χειμώνα) γι’ αυτό και ζητάμε τη δική σας συμμετοχή.

 Πρόκειται για μια πολύ σημαντική και σπάνια ευκαιρία δωρεάν προβολής του χωριού μας σε όλη την Κρήτη. Ενημερώστε λοιπόν γονείς, παππούδες, συγγενείς, φίλους και φίλες και ελάτε να σμίξουμε όλοι μαζί την Κυριακή σε μια μεγάλη παρέα! Από αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!

Όποιος θέλει να ενημερωθεί αναλυτικότερα μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο 2810398065.

Ευχαριστώ :-)

Εύα Κουμαρτζή

Τελευταία ανανέωση ( 16.12.10 )
 
©2001 - 2004, mes-AVDOU, All Rights Reserved.
WebSite Created and Hosted by metrovista.creative.media, Heraklion.