Επιστροφή
Αναζήτηση 
Τετάρτη 08 Φεβ 2023
Rusty Nail
Μενού
Είσοδος Χρήστη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο δικτυακός τόπος του Αβδού: Μερικές οδηγίες προς ναυτιλομένους...

Ο Αϊ Γιώργης στις Μελανιές

 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΒΔΟΥ arrow ΠΟΠΗ ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΑΒΔΟΥ
ΠΟΠΗ ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΑΒΔΟΥ Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Φυσαράκης Κώστας   
04.08.06
Συναυλία Αβδού, Σάββατο 5 Αυγούστου 06 ώρα 9:30, με τη Πόπη Αστεριάδη και το Γιάννη Θωμόπουλο, στο γραφικό βυζαντινό εκκλησάκι της Παναγίας.Μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά γεμάτη από νοσταλγικές μελωδίες που μας ταξιδεύουν στο παρελθόν...

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΒΔΟΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2006

ΠΟΠΗ ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΑΒΔΟΥ

ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΕΧΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

Μουσική βραδιά, ΣΥΝΑΥΛΙΑ στο ΑΒΔΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006 και ώρα 9:30, με τη γλυκύτατη ΠΟΠΗ ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ και το ΓΙΑΝΝΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟ, στον μαγευτικά καταπράσινο χώρο των εκδηλώσεων με φόντο το γραφικό βυζαντινό εκκλησάκι της Παναγίας και το παλιό πετρόκτιστο Σχολαρχείο.
Μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά γεμάτη από νοσταλγικές μελωδίες και τραγούδια που μας ταξιδεύουν στο παρελθόν και μας παρασύρουν στο ρυθμό και το στίχο τους και κάνουν τα χείλη μας να σιγοτραγουδούν κρατώντας παρέα στον τραγουδιστή και την ορχήστρα. Το έντεχνο τραγούδι συνδυάζεται με τα αξέχαστα τρυφερά τραγούδια του Νέου Κύματος σε μια πανδαισία αρμονίας μουσικών ήχων και φωνής.
Τα τραγούδια του Νέου Κύματος αποτέλεσαν την ¶νοιξη του Ελληνικού Τραγουδιού τα τελευταία χρόνια της δεκαετίας του '60. Δημιουργοί που χαρακτηρίστηκαν από ευγένεια, ήθος και μια μοναδική ευαισθησία, ενώ οι τραγουδιστές τους έδωσαν με την ερμηνεία τους μια άλλη εικόνα στο τραγούδι. Αξίζει να ζήσετε ένα ταξίδι από τη μαγική εκείνη εποχή μέχρι σήμερα, όταν μάλιστα πρόκειται για τέτοια σπουδαία τραγούδια.
  ΤΟ ΔΣ


Τελευταία ανανέωση ( 04.08.06 )
 
'Αλλες κατηγορίες
©2001 - 2004, mes-AVDOU, All Rights Reserved.
WebSite Created and Hosted by metrovista.creative.media, Heraklion.