Επιστροφή
Αναζήτηση 
Τετάρτη 08 Φεβ 2023
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Μενού
Είσοδος Χρήστη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο δικτυακός τόπος του Αβδού: Μερικές οδηγίες προς ναυτιλομένους...

Ο Αϊ Γιώργης στις Μελανιές

 
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2004 Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Δ.Σ. Μ.Ε.Σ.Α.   
15.07.04
Είναι αλήθεια ότι το φετινό καλοκαίρι το περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία και συγκίνηση όλοι οι Έλληνες. Ο Αύγουστος του 2004 ελπίζουμε να είναι ένα ορόσημο της αθλητικής και γενικότερα πολιτιστικής νεότερης ιστορίας του τόπου μας. Θέλουμε όλοι να νιώσουμε ρίγη συγκίνησης και Εθνικής περηφάνιας αλλά ταυτόχρονα να αποδείξουμε σε όλους τους λαούς της γης ότι η Ολυμπιακή ιδέα είναι κάτι περισσότερο από καλογυμνασμένα κορμιά και πρωταθλητισμό. Είναι πνεύμα, είναι πολιτισμός, είναι έκφραση ειρήνης και συναδέλφωσης ανθρώπων και λαών...

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΒΔΟΥ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2004

Είναι αλήθεια ότι το φετινό καλοκαίρι το περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία και συγκίνηση όλοι οι Έλληνες. Ο Αύγουστος του 2004 ελπίζουμε να είναι ένα ορόσημο της αθλητικής και γενικότερα πολιτιστικής νεότερης ιστορίας του τόπου μας. Θέλουμε όλοι να νιώσουμε ρίγη συγκίνησης και Εθνικής περηφάνιας αλλά ταυτόχρονα να αποδείξουμε σε όλους τους λαούς της γης ότι η Ολυμπιακή ιδέα είναι κάτι περισσότερο από καλογυμνασμένα κορμιά και πρωταθλητισμό. Είναι πνεύμα, είναι πολιτισμός, είναι έκφραση ειρήνης και συναδέλφωσης ανθρώπων και λαών.

Αυτό το τόσο ξεχωριστό,  μοναδικά παγκόσμιο πανηγύρι,  η γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού ήταν φυσικό να επηρεάσει και τις δικές μας φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Έτσι λοιπόν μέσα απο μια θεατρική παράσταση με θέμα το μεγαλύτερο ήρωα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας και τη συμβολή του στη καθιέρωση των Ολυμπιακών Αγώνων, τον Ηρακλή,  μέσα από μουσικές που ενώνουν όλο τον κόσμο στο πνεύμα της διαπολιτισμικής Ολυμπιάδας,  μέσα από αγωνίσματα που καλλιεργούν την άμιλλα και τον ευγενή ανταγωνισμό από τα παιδιά του χωριού μας, αλλά και τις καθιερωμένες πια μουσικόχορευτικές και θεατρικές εκδηλώσεις του Συλλόγου μας,  ευελπιστούμε ότι το φετινό καλοκαίρι το τόσο ιδιαιτέρως ξεχωριστό θα το ζήσουμε μαζί, μέλη ενός Παγκοσμίου χωριού με κέφι χαρά και δημιουργικότητα.

Το Δ.Σ.

Τελευταία ανανέωση ( 01.08.04 )
 
'Αλλες κατηγορίες
©2001 - 2004, mes-AVDOU, All Rights Reserved.
WebSite Created and Hosted by metrovista.creative.media, Heraklion.