Επιστροφή
Αναζήτηση 
Κυριακή 05 Φεβ 2023
CRETALIVE
Μενού
Είσοδος Χρήστη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο δικτυακός τόπος του Αβδού: Μερικές οδηγίες προς ναυτιλομένους...

Ο Αϊ Γιώργης στις Μελανιές

 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΒΔΟΥ arrow Το site του συλλόγου μας είναι πραγματικότητα!
Το site του συλλόγου μας είναι πραγματικότητα! Εκτύπωση E-mail
11.06.04
Ο επίσημος δικτυακός τόπος του πολιτιστικού συλλόγου του Αβδού είναι πραγματικότητα. Περιμένουμε όλους τους Αβγιώτες (και όχι μόνο) να τον στηρίξουν με επισκέψεις για την ενημέρωσή τους για ότι συμβαίνει στο ιστορικό χωριό μας, με άρθρα, σχόλια, συζητήσεις, εικόνες κ.α. Όλο το υλικό που περιλαμβάνεται στο ξεκίνημα του mes-avdou.gr προέρχεται από το δικτυακό τόπο για το Aβδού (avdou.8m.com) που επί αρκετά χρόνια τώρα συντηρεί με μεράκι ο Μιχάλης Ταμιωλάκης...

Ο επίσημος δικτυακός τόπος του πολιτιστικού συλλόγου του Αβδού είναι πραγματικότητα.

Περιμένουμε όλους τους Αβγιώτες (και όχι μόνο) να τον στηρίξουν με επισκέψεις για την ενημέρωσή τους για ότι συμβαίνει στο ιστορικό χωριό μας, με άρθρα, σχόλια, συζητήσεις, εικόνες κ.α. Όλο το υλικό που περιλαμβάνεται στο ξεκίνημα του mes-avdou.gr προέρχεται από το δικτυακό τόπο για το Aβδού (avdou.8m.com) που επί αρκετά χρόνια τώρα συντηρεί με μεράκι ο Μιχάλης Ταμιωλάκης.

Παράλληλα με την λειτουργία του mes-avdou.gr ο Σύλλογος θα φροντίσει να ενημερώνει τα μέλη που διαθέτουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για ό,τι διοργανώνει και για κάθε προσθήκη στο site στέλνοντας τακτικά το Ενημερωτικό Δελτίο. Φροντίστε λοίπόν να γραφτείτε και σαν μέλη του site και στη λίστα του Ενημερωτικού Δελτίου.

Για το όνομα του site (domain name) έγιναν πολλές συζητήσεις. Δεν υπήρχε η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το avdou.gr διότι τα τοπονύμια ανήκουν μόνο στα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έτσι μετά από πολλές προτάσεις καταλήξαμε στο mes-avdou.gr που όπως καταλαβαίνετε προέρχεται από τα αρχικά του ιστορικού τίτλου του συλλόγου μας: "Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αβδού"!

Καλή περιήγηση λοιπόν στο mes-avdou.gr και μην ξεχάσετε να το βάλετε στα αγαπημένα σας. Υποσχόμαστε να πλουτίσει το περιεχόμενό του, και με την βοήθειά σας, και να γίνει ένα εργαλείο επικοινωνίας ανάμεσα στους απανταχού Αβγιώτες.

Οι διαχειριστές

Τελευταία ανανέωση ( 14.06.04 )
 
'Αλλες κατηγορίες
©2001 - 2004, mes-AVDOU, All Rights Reserved.
WebSite Created and Hosted by metrovista.creative.media, Heraklion.