Επιστροφή
Αναζήτηση 
Δευτέρα 25 Ιούν 2018
Rusty Nail
Μενού
Είσοδος Χρήστη

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο δικτυακός τόπος του Αβδού: Μερικές οδηγίες προς ναυτιλομένους...

Ο Αϊ Γιώργης στις Μελανιές

 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΒΔΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΒΔΟΥ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Μ.Ε.Σ.Α. 16/06/2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αβδού καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση το Σάββατο 16 Ιουνίου 2012 και ώρα 19:00 μ.μ. στο χώρο των εκδηλώσεων (Παλιό Σχολείο) με τα εξής θέματα συζήτησης: 1) Υλοποίηση προγράμματος Leader στο οποίο έχει υπαχθεί ο σύλλογος.2) Συζήτηση για τροποποίηση άρθρων του καταστατικού του συλλόγου.3) Συζήτηση και λήψη πρωτοβουλιών του συλλόγου για θέματα που απασχολούν το χωριό μας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΚΑΝΤΗ"
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αβδού σας καλεί την Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 στις 7.00 μ.μ. στην Αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου όπου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου βιβλίου της χωριανής μας Κατερίνας Ε. Φραγκάκη, με τίτλο «Καντή». Το βιβλίο αποτελεί ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε πραγματικά περιστατικά που έχουν λάβει χώρα στο Αβδού του Μεσοπολέμου και στις ιστορίες της γιαγιάς της συγγραφέως Κατίνας Κασσωτάκη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΟΙ "ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΙΠΠΕΙΣ" ΣΤΟ ΑΒΔΟΥ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο Σύλλογος ‘Ατρόμητοι Ιππείς’ της Κατερίνης οργανώνει πορεία στην Κρήτη προκειμένου να τιμήσει τους Κρήτες Μακεδονομάχους στα πλαίσια της εκατονταετηρίδας από την απελευθέρωση της Μακεδονίας το 1912. Την Τετάρτη 18 Απριλίου θα σταθμεύσουν στο Αβδού προς τιμήν των Μακεδονομάχων ηρώων Αβγιωτών του Νταφώτη και όχι μόνο. Ο Μ.Ε.Σ.Α. θα υποδεχθεί τους ‘Ατρόμητους Ιππείς’ οργανώνοντας ιστορική βραδιά στο παλιό δημοτικό σχολείο, το βράδυ της Τετάρτης και ώρα 8.30 μ.μ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 79 - 91 από 149
'Αλλες κατηγορίες
©2001 - 2004, mes-AVDOU, All Rights Reserved.
WebSite Created and Hosted by metrovista.creative.media, Heraklion.